Miljöpolicy

Vi lägger fokus på att att alla produkter skall vara återvinningsbar eller återanvändningsbar. Vi erbjuder kunden möjlighet till att installera en återvinningsbox hos sig. Genom denna box tar vi hand om förbrukade varor i samband med leverans av nya produkter från oss. Detta allt för att ni som kund behöver tänka på att våra produkter hamnar på fel plats. Vill ni har fler station av återvinningsboxar, ta kontakt med oss kring detta.

Vi söker ständigt efter nya skyddsprodukter mot vår vision med att kunna ersätta våra skinnprodukter till bättre och miljövänliga skyddsmaterial, allt för att värna om miljön.

 

Vår Miljövänliga Arbetshandske

Vår miljövänliga arbetshandske är ST 88 ECO Bamboo som är mycket slitstark, fingerprecision och användavänlig. ST 88 ECO Bamboo är tillverkad från bambufiber doppad i natur latex, bambu är fritt från kemiska ämnen och odlas utan bekämpningsmedel. Bambu är mjukt, svalt och lent mot huden och den är naturligt anti-bakteriellt och reducerar eventuell kroppsodör. Bambu reflekterar 50% mer ultraviolett strålning än andra material och ger därför mer skydd åt huden.

Vi på Wärngard rekommenderar starkt ST 88 ECO Bamboo! - dessutom är den prisvärd! i förpackningspris och kartongpris!

 

Tänk smart - Tänk miljö - Tänk bambu!

pwg-ecobamboo