Wärngard of Sweden

Om företaget

OBS! Verksamhete är inte längre aktivt!

Vi är leverantör och specialister inom personlig skyddsutrustning för arbetsmiljö. Vi erbjuder våra kunder en komplett sortiment av olika skyddsprodukter för olika arbetsuppgifter och vårt mål är att leverera produkter till rätt kvalitet till småländska priser!

Med vår kunskap och expertis inom skyddsprodukter hjälper vi gärna till att finna den rätta produkten just för er arbetsuppgift. Eftersom vi inte har en fysisk butik, kan vi sätta priset mycket lägre än våra konkurrenter utan att kvalitet skall behöva påverkas. Alla våra produkter är CE märkta och många av våra arbetshandskar är godkänd med EN märkta och med test resultat som ni kan jämföra med andra produkter på marknaden. Ni kommer att finna kvalitet i småländska priser kommer att höra ihop!

- När vi menar med småländska priser då menar vi verkligen det!


Kundservice Online

Eftersom vi är ett Online-företag så kan du skriva till oss när som helst under dagen och vi svarar på dem flesta e-mail inom 2 timmar kontorstid och alltid inom 24 timmar på vardagar. 

Har ni frågor angående våra produkter eller behöver hjälp med finna rätt arbetshandskar till rätt arbetsuppgift, skriv till oss! Detta gör ni enklast via vår kontaktformulären klicka här.


Produkter

De produkter som vi specialiserat oss på är framför allt arbetshandskar. Utöver arbetshandskar har vi även arbetskläder, arbetsskor och även diverse andra skydd. Våra produkter följer standard direktiv CE 89/686 och EN420. Våran tre huvudgrupper av skyddssortiment är följande; Arbetshandskar, Arbetskläder och Arbetsskor.

Varumärken

Vi är återförsäljare för flera kända varumärken bl.a:

AWAK®, SOFT TOUCH®, PROTEC®, COLT®, BEST STEP®, NORTH®, PROJOB®, Timberland Pro® Series, Monitor®, Techno, Lavoro, MB FILTER, Cederroth, Plum  m.fl

Alla namn, beteckningar m.m. som förekommer på våran hemsida www.warngard.eu är registrerade varumärken.

 

Säkerhet med SSL

På vår hemsida och e-butik använder vi oss av SSL (Secure Sockers Layer) som skyddar våra kunders uppgifter där den krypterar data som överförs mellan en webbläsare och en webbserver. Vissar kalla SSL för HTTPS, hemsidan skyddas med SSL genom att adressen börjar med https: och inte http:.

Fördelar med SSL

SSL ger ökad säkerhet mer än en okryterad anslutning men framförallt att tekniken minskar risken att informationer fångas upp och missbrukas av tredje part. Företag som har mycket försäljningar till privat personer som visar att dem ha SSL, får sina webbplatsbesökare känna sig trygga att ange betalningsuppgifter och andra personliga uppgifter.

Kännetecken SSL på webbsidor

Enklaste kännetecken att webbsidor har SSL att adressen börjar med https, och det finns en låsikon på adressfältet. Om det finns en låsikon på webbläsare kan du klicka på den för mer information så att du kan bekräfta att anslutningen är säker. Finns det ingen låsikon på websidan då är den inte skyddad av SSL.