ST - Blå arbetshandsken

Översikt

Soft Touch® Blå arbetshandsken säljs till förmån för Prostatacancerförbundet.
Syntetiskt mockaläder, spandex, ventilation, förstärkta pekfingrar och tumme, komfort samt viss stötdämpning och vibrationsskydd.
För varje sålt par av Blå Handsken genererar 5 kr till Prostatacancerförbundet så att arbetet med att förbättra livet för prostatacancerdrabbade, deras familjer och närstående kan fortsätta.

* Obligatoriska fält

53,90 kr
53,90 kr

Detaljer

OBS! Säljs minimum 12 par handskar
FP = förpackat i par

1 Förpacking: 12 par
1 Kartong: 120 par (10 förpackningar)

Kategori: CE, EN420, EN388 (2222), kat.2 
Material: Syntetiskt mockaläder, spandex, meshtyg
Storlekar: 7-11

Produktinfo: Blå arbetshandsken är en godkänd skydds- och arbetshandske sydd i ett syntetiskt mockaläder i innerhand med ovanhand i spandex. En stor yta på halva ovanhanden har en mesh för effektiv ventilation. Förstärkta pekfingrar och tumme i greppet för längre livslängd. Elastiskt tyg mellan fingrarna för ökad passform och smidighet. Insydda skumplattor i innerhanden ger ökad komfort samt viss stötdämpning och vibrationsskydd. Detaljer i blå färg med blå mustaschen-loggan fastsytt ovanför handleden. Rekommenderas för personer som är överkänsliga mot krom. En riktigt bra monteringshandske som visar att man har tagit ställning.

Varje dag får 26 män i Sverige diagnosen prostatacancer och det är närmare 100 000 män som lever med sjukdomen idag. Prostatacancer utvecklas normalt sett långsamt och de flesta som drabbas upptäcker sjukdomen i tid för att kunna få behandling och leva länge efter diagnosen. De fysiska tecknen på att någonting inte står rätt till med prostatan rör oftast urinering och erektioner. Man kan känna att man behöver gå på toa oftare, har svårt att hålla tillbaka urinen eller att få ut den, man får en brännande känsla när man går på toaletten eller att det gör väldigt ont. Man kan också få problem att få erektion eller få smärtsamma ejakulationer som också kan spridas till smärta i längdrygg, höfter eller låren. Dessa problem är några som man kommer att behöva bemöta en eller flera gånger per dag och blir därför väldigt påträngande.

För mer info om prostatacancer kan ni läsa på Cancerfonden.se

För varje sålt par av Blå Handsken genererar 5 kr till Prostatacancerförbundet så att arbetet med att förbättra livet för prostatacancerdrabbade, deras familjer och närstående kan fortsätta.

#wärngard #warngard #waerngard #vanguard #arbetshandskar #skyddshandskar #jobbhandskar #montagehandskar #skinnhandskar #vinterhandskar #handskar #PPE #workgloves #assemblygloves #industrialgloves #mechgloves #wintergloves #EN420 #EN388 #blahandsken #blaahandsken #blåahandsken #blåhandsken #prostatacancer