Villkor

OBS! Verksamheten är inte längre aktivt!


Försäljning

Vi säljer enbart till näringsidkare, myndighet och föreningar.


Användavillkor

Wärngard e-shop är anpassad för webbläsare Safari, Chrome och Firefox. För att hemsidan ska fungera så bra som möjligt, rekommenderar vi att ni har en skärmupplösning på minst 1024×768 men gärna större. Upptäcker ni fel kan det först beror på att ni behöver uppdatera till senaste version på eran webbläsare. Skulle felet kvarstå, ta gärna kontakt med oss, info@warngard.eu

Vi reservera för tryckfel på hemsidan i form av angivna tekniska specifikationer på våra produkter och även grafik, dokument som kan innehålla tekniska, grafiska och typografiska fel.

 

Priser

Alla priser som vi förmedlar är i svenska kronor. Priserna är i exklusive moms och inget annat anges.
Wärngard äger rätt att ändra tidigare priser för våra kunder. Moms och Totalsumman på beställning står på varukorgen/kassan.

Rabatt och förmåner gäller för kunder som har registrerat sig på E-butiken eller har avtal med oss på Wärngard.

 

Order/Beställa

Ni som kund beställer era varor på våran hemsida och fullföljer proceduren genom klicka vidare till kassa och anger leveransadress och betalningsätt. För personlig råd och rekommendationer skicka ett mail till oss info@warngard.eu

  • Minimum belopp för beställning är 995,00 kr exklusive moms
  • Fraktfritt är från 2995,00 kr exklusive moms
  • Fraktkostnad är 129,00 kr per beställning

Vid köp på e-shopen kommer ni som kund få en orderbekräftelse till den angivna e-post inom 5 minuter. Om ni inte finner en orderbekräftelse på inkorgen kolla gärna på skräpposten, och om ni inte får den inom 5 minuter kontakta oss på info@warngard.eu

 

Faktuering

Vi säljer enbart till näringsidkare, myndighet och föreningar med faktureringsvillkor på trettio (30) dagar.
Vid större order upp till 15.000 SEK exklusive moms (femtontusen svenska kronor) gäller 21 dagars faktueringsvillkor.

Faktura avgift och adminstrationskostnad är 0,00 kr. Kund kan även välja att få som e-faktura.

 

Avtalskunder

Vi erbjuder en rad olika rabatter och förmåner för kunder som sluter avtal med oss exempelvs; fraktfritt och rabatter. För mer information kontakta oss kring detta.

 

Kreditprövning och Dröjsmålsränta

Vid eventuellt behov gör vi en särskilt kreditprövning på nya kunder. Den årlig dröjsmålsränta utestående belopp på tretton (13 %) procent från förfallodagen. Vid faktura försening skickar vi ut en påminnelse  på 50 kr till våra kunder, skulle denna inte betalas i tid, gäller dröjsmålsränta från förfallodagen och en debiteringsavgift på 300 kronor.

Leverans

Finns ni som kund i närområde leverera vi direkt till er. Vi sammanställer alla order samma dag, och skickar produkterna för leverans nästkommande dag.
Vår leveranstid är beräknad mellan 2 – 4 arbetsdagar till hela landet beroende på ort och lagerstatus. Vissa produkter kan leveranstiden ta upp till minst 4 arbetsdagar.
Produkter där det står “Denna produkt är ordervara” kommer leveranstiden vara upp till minst 4 arbetsdagar, eventuellt längre. Ta kontakt med oss kring detta.

 

Fraktkostnad

Order från 995 kr exklusive moms tar vi en fraktkostnad på 129,00 kr och vid order från 2995 kr exklusive moms är det fraktfritt. Fraktfritt gäller även för avtalskunder. Frakt och leverans i samarbete med Postnord, DB Schenker och lokala speditör.

 

Transportskada

Vid synliga och transportskada på ankomstdagen, skall ni först anmälas det till speditören och därefter till Wärngard på telefon 0370-16163 eller enklast via mail till oss på info@warngard.eu

 

Garanti

Garantier på produkten lämnas av respektive tillverkare, vår garanti gäller vid förekommande synliga defekter på våra egna PWG produkter och enligt följande: Felaktigt material, tillverkningsfel och kvalitetsbrist.

 

Reklamation

Alla företagskunder skall vid leverans kontrollera allt vid ankomst och att varan är felfri, vid felaktig produkt skall företagskunden kontakt oss på Wärngard omgående för att bedöma om felet skall avhjälpas. Detta skall ske senast fjorton (14) dagar efter fakturadatum, därefter returnera ni varan till oss. OBS! kunden står själva för retur kostnaden.

 

Vid reklamation

Ni skall kontakta oss på telefon 0370-16163 eller via e-post till info@warngard.eu. Kunden skall ange kontaktuppgifter; fakturanummer, företagsnamn, referens person och telefon. Kunden kommer att få en returnummer där kunden skriver in när varan skall skickas till oss. All retur skall återsändas i originalförpackning. Kom ihåg att det skall vara väl packat tillbaka till oss, vid transportskada beaktas det som ogiltig retur. Skulle vi varan ej vara felaktig kommer reklamationen inte att godkännas och en debitering för reklamationskostnad tillkommer för kunden.

 

Force Majeure

Vi på Wärngard enligt force majeure befriad från skador som inte kunnat förutsägas, förhindrat, försvårar som legat utanför våran kontroll och som vi inte skäligen kunde förväntas ha räknat med eller tagit i beaktande vid tiden för avtalets ingående och vars följder vi inte heller skäligen kunde ha undvikit eller övervunnit. Befriad omständighet är bland annat; naturkatastrofer, översvämning, jordbävning, vulkanutbrott, blockage, brand, sabotage, myndighetsbeslut som påverka marknaden negativt i form av olika förbud.